Од: 45.00  / Вечер

Шесткреветна соба

 • 40m2
 • 6 Adults
 • Клима уред

Ресторани и кафулиња во близина на Одалеченост Кафе/бар  Лукоил 0 км Ресторан  Јавор Џоко 0,2 км Ресторан  Гостилница Југ 0,2 км Кафе/бар  Ручек Бар Ти Амо

Од: 45.00  / Вечер

Четрикреветна соба

 • 30m2
 • 4 Adults
 • Клима уред

Ресторани и кафулиња во близина на Одалеченост Кафе/бар  Лукоил 0 км Ресторан  Јавор Џоко 0,2 км Ресторан  Гостилница Југ 0,2 км Кафе/бар  Ручек Бар Ти Амо

Од: 43.00  / Вечер

Двокреветна плус соба

 • 30m2
 • 3 Adults
 • Клима уред

Ресторани и кафулиња во близина на Одалеченост Кафе/бар  Лукоил 0 км Ресторан  Јавор Џоко 0,2 км Ресторан  Гостилница Југ 0,2 км Кафе/бар  Ручек Бар Ти Амо

Од: 40.00  / Вечер

Двокреветна соба

 • 25m2
 • 2 Adults
 • Клима уред

Ресторани и кафулиња во близина на Одалеченост Кафе/бар  Лукоил 0 км Ресторан  Јавор Џоко 0,2 км Ресторан  Гостилница Југ 0,2 км Кафе/бар  Ручек Бар Ти Амо

Прикажи на мапа
Е-пошта: [email protected]

Отворено: 24/7/365

mk_MKМакедонски јазик